Stvaramo zelene zgrade!

Tvrtka Menerga je visoko tehnološka inženjering tvrtka koja omogućava energetso štedljivu klimatizaciju ventilaciju, grijanje i hlađenje. U novim zgradama i postojećim zgradama brinemo za smanjenje potrošnje energije i energetske potrebe.

Sa svojim uslugama djelujemo kao energetski “one-stop-shop”. Na jednom mjestu pružamo – investitorima, projektantima i arhitektima – sve za energetsku optimizaciju zgrada:

  • Optimizaciju potrošnje energije u ranoj fazi projekta,
  • Planiranje integriranih energetski štedljivih rješenja zgrada,
  • Dimenzijoniranje i dobava uređaja za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje,
  • Automatizaciju zgrada,
  • Održavanje i servisiranje klima komora, rashladnih agregata i ostalih uređaja za ventilaciju, klimatizaciju, hlađenje i grijanje.

U našim projektima, nastojimo postići tzv. “realne održive gradnje”- osiguravanje minimalne potrošnje energije i maksimalne razine udobnosti.

S više od 30 godina iskustva i brojnim međunarodnim nagradama za uzorne projekte, osiguravamo trajna rješenja ambicioznim klijentima.

25+ GODINA

iskustva i stručnog znanja

700+ PROJEKATA

nacionalnih i međunarodnih projekata

MEĐUNARODNE NAGRADE

za najzahtjevnije projekte

100% ODRŽIVO

zelena rješenja za ambiciozne klijente

“MADE IN GERMANY”

pažljivo proizvedeno u Njemačkoj

Misija i vizija

Naša misija je jasna: “Mi stvaramo zelene zgrade! Stvaramo najučinkovitija energetska rješenja s odgovornošću za okoliš i ljudsku udobnost”. Iz toga proizlazi i naša vizija da želimo postati najveći ponuđač GreenBuilding rješenja u Adriatic regiji, a ujedno i sinonim za energetsku učinkovitost u stručnoj i široj javnosti. . Saznajte više o našim vrijednostima, misiji i viziji.

Filozofija tvrtke

Stvaramo Zelene Zgrade na način da ispitamo sve opcije i mogućnosti za smanjenje potrošnje energije, recikliranje energije i ponovno korištenje energije u zgradi.

Ključne sposobnosti:

Planiranje

Integrirano planiranje zelenih zgrada

Savjetovanje

Energetsko savjetovanje (energetski consulting) za novogradnje i rekonstrukcije (postojeći objekti)

inženjering

Strojarski i energetski inženjering

Dobava uređaja

Nudimo uređaje za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje

Automatizacija

Integrirana automatizacija zgrada, uključujući upravljanje i kontrolu zgrada

Konkurentska prednost

Klijentima osiguravamo najvišu razinu održivosti i energetske štedljivosti zgrade bez da se snižava ljudsko zadovoljstvo i udobnost – životnih i radnih uvjeta. Naši projekti  pokazuju da održivi razvoj zgrada i ljudska udobnost mogu ići ruku pod ruku.

Regija Adriatic

Menerga Slovenija sa svojim proizvodima i uslugama aktivno pokriva regiju Adriatic, uključujući: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju.

Stupite u kontakt s nama još danas!

Kontakt
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search