Klima uređaji Menerga su inteligentni sustavi najvišeg standarda kakvoće. Svaki uređaj je rezultat brižljivo osmišljenih i usavršenih inženjerskih detalja. Uređaji Menerga predstavljaju kompaktne uređaje jer sadrže sve potrebne komponente za energetski učinkovitu klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i hlađenje unutar jednog kućišta. Svi uređaji imaju inteligentnu digitalnu regulaciju. Zbog toga uređaje Menerga često ne nazivamo samo uređajima, nego sustavima koji su jezgra integralnog energetskog rješenja.

Spektar uređaja, sustava i rješenja Menerga obuhvaća:

Klimatizacija i ventilacija
Klimatizacija i ventilacija

Uređaje Menerga proizvodimo u Njemačkoj. Predstavljaju sinonim za pouzdan rad i dug životni vijek. Svaki uređaj se prije isporuke investitoru stavlja u pogon i testira. Iz produkcije uvijek isporučujemo pouzdanu opremu.

Diljem svijeta isporučeno je više od 40.000 uređaja. Uređaji Menerga u zgradama naših klijenata – NEPREKINUTO! – rade već više od 30 godina.

Sve sustave Menerga redovito nadograđujemo brojnim tehnološkim poboljšanjima, zato naglašavamo da su uređaji već sada u skladu s Direktivom Europske komisije Ecodesign 2016+2018. Više o tome pročitajte na ovoj poveznici.

Menerga Katalog 2021

Menerga klima komore uključuju: klimatizaciju, ventilaciju, grijanje, hlađenje, sušenje (odvlaživanje) i vlaženje.

Stupite u kontakt s nama još danas!

Pošaljite upit
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search