prezracevanje-fitnesa-klimatizacija

Ventilacija fitnes centara – teretane

Teretana je tip prostora koji je neprestano izložen znojenju sportaša i zagušljivom zraku. Za vrijeme vježbanja, kad plućima sportaša najviše treba svjež i čist zrak, često je dostupan ustajali zrak koji neugodno zaudara. U fitnesu ili vježbaonici potrebno je pravilno hlađenje i redovita izmjena zraka, a to energetsko rješenje moguće je izvesti na troškovno štedljiv način.

Još je veća zagušljivost u svlačionicama, garderobama i sanitarnim prostorima teretana. Zbog relativno male veličine i velikog broja posjetitelja ti su prostori često izloženi još lošijem zraku od dijela fitnesa za vježbanje. Tu je problem što je zrak često zagušljiv, a nerijetko i intenzivnije zaudara. To ukazuje na higijensku neadekvatnost i narušava ugled teretane.

Malo je teretana čija je konkurentska prednost upravo u tome da njihove garderobe i prostori za vježbu ne zaudaraju po znoju njihovih stranki. Vjerujemo da je teretana koja se kvalitetno ventilira i ne smrdi konkurentska prednost zbog koje je lakše privući i zadržati korisnike.

Pogodni klima uređaji: Trisolair 52/59 (mali prostor), Resolair 62/66, Adsolair 56/58, Adconair 76

Referencije iz područja klimatizacije i ventilacije u wellnessu i sportu

Gradski bazen Pula

  Na objektu su ugrađeni uređaji: Thermocond 39 Aquacond 44 Na poveznici ˝Ventilacija bazena˝ si pročitajte više.  

page 1 of 2
Stupite u kontakt s nama još danas!

Pošaljite upit
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search