PRIRUČNIK ZA VENTILACIJU BAZENA S “CHECKLISTOM” (PDF)

 In Checklist, Klima komore, Klimatizacija bazena

Priručnik za ventilacijo bazena: Menerga se smatra kompetentnim partnerom na području bazenske klimatizacije , koji pruža pouzdano, cjelovito rješenje ventilacije. Za stranke pravilno dimenzioniramo ventilacijske uređaje prema zahtjevima bazenskog prostora. Brinemo se za dobavu i puštanje uređaja u pogon. Isto tako dogovaramo i izradu projektne dokumentacije ventilacijskih kanala, pravilne distribucije zraka u prostor, optimalnog omjera temperature i vlage, postavke bazena itd.

Osiguravamo: dug životni vijek uređaja, pouzdani rad ventilacije, bezbrižan komfor za kupače.

»U zahtjevnim uvjetima kontrolni popisi nisu samo pomoć, već su potrebni za uspjeh.«.

Atul Gawande ,američki kirurg, spisatelj i istraživač javnog zdrastva.

Pripremili smo priručnik i   kontrolni popis  za sve koji se susrećete s projektom ventilacije  profesionalnih javnih bazena i profesionalnih kućnih bazena. Taj kontrolni popis  će vas sustavno voditi kroz proces dobivanja ključnih podatka. Na temelju toga ćemo razumjeti vašu trenutnu situaciju i kompetentno vas savjetovati.

Ispunite obrazac ispod i primite PDF priručnik s kontrolnim popisom (“checklistu”) na vašu e-mail adresu.

PRIRUČNIK + “CHECKLISTA” (KONTROLNI POPIS) ZA PRIDOBIVANJE KLJUČNIH PODATAKA ZA VENTILACIJU BAZENA

  E-mail:*

  Ime:*

  Prezime:*

  Tvrtka:*

  Slijedite kontrolni popis koji će vas voditi kroz proces dobivanja relevantnih podataka. Pošaljite ih vašem tehničkom savjetniku. Ako se još niste javili tehničkom savjetniku, kontrolni popis možete poslati na  info@menerga.hr i kompetentni stručnjak energetike će stupiti s vama u kontakt te vam pomoći.

  Trenutno ne možete odgovoriti na sva pitanja u »checklisti«?
  Ništa zato, tu smo da vam pomognemo. Točke gdje je potrebna pomoć biti će spomenute pri prvom zajedničkom telefonskom razgovoru i zajedno ćemo pronaći odgovore.

  Osim »checkliste« u priručniku je opisan i tipični tijek procesa suradnje između tvrtke Menerga i stranke. Priručnik za ventilacijo bazena je u PDF. Saznajte više o klimatizaciji bazena na ovom linku.

  VAŠ SLJEDEĆI KORAK

  Prijavite se na…

  Kontaktirajte nas…

  Sledite nam na…

  Recommended Posts
  Stupite u kontakt s nama još danas!

  Kontakt

  Start typing and press Enter to search