Priručnik za ventilaciju kuhinja s “checklistom” (PDF)

 In Uncategorized

Tvrtka Menerga se u području energetike smatra pouzdanim partnerom, bilo da se radi o kuhinjskoj ventilaciji ili općenito o klimatizaciji restorana, hotela ili drugog manjeg turističkog smještaja.
Više od 30 godina iskustva na području cjelovitih energetskih rješenja omogućuje nam kompetentno savjetovanje naših kupaca te da se po pitanju energetske učinkovitosti ponovno obraćaju na nas.

vodic-checklista-ventilacija-kuhinje-restorana-hr

Upravo zbog toga pripremili smo jedan osnovni priručnik i »checklistu« ili kontrolni popis za sve one koji se susreću s projektima koji obuhvaćaju ventilaciju profesionalnih kuhinja, gdje spadaju kuhinje manjih restorana pa sve do velikih restorana, hotelskih kuhinja, menzi itd.

Bilo da se radi o onima koji planiraju rekonstrukciju postojeće ventilacije u kuhinji ili onima koji se s tim susreću prvi put u novogradnji.

Kontrolni popis (»checklista«) koji smo izradili, sustavno će vas voditi kroz proces dobivanja ključnih podataka na temelju kojih ćemo moći razumjeti vašu trenutnu situaciju ili problem koji želite riješiti, te vas kompetentno savjetovati.

»SVAKI MUDAR PILOT, BEZ OBZIRA NA NJEGOV TALENT I BOGATO ISKUSTVO, NIKADA NE ZABORAVI KORISTITI SVOJU CHECKLISTU«.

Charlie Munger, američki investitor i filantrop

Istodobno, kontrolni popis će omogućiti da se:

  • pripremi snimak postojećeg stanja kuhinje
  • razumije koje probleme je potrebno ukloniti (odnosno zašto se ide u renovaciju) ili koje probleme treba izbjegavati pri novogradnji,
  • razumije očekivanje stranke,
  • definira projektni budget,
  • definira termin provedbe projekta.
Ispunite donji obrazac i primite PDF priručnik s kontrolnim popisom (“checklistom”) na vašu e-poštu.

PRIRUČNIK  ZA VENTILACIJU KUHINJA + “CHECKLISTA” (KONTROLNI POPIS) ZA PRIDOBIVANJE KLJUČNIH PODATAKA ZA VENTILACIJU KUHINJE

    E-mail:*

    Ime:*

    Prezime:*

    Tvrtka:*

    Slijedite kontrolni popis koji će vas voditi kroz proces pridobivanja pravih podatka i pripreme jedne osnove skice vaše kuhinje. Zatim, pošaljite kontrolni popis vašem tehničkom savjetniku. Ako još niste kontaktirali tehničkog savjetnika, možete „checklistu“ poslati i na info@menerga.hr, a kompetentni energetski stručnjak će stupiti s vama u kontakt te vam dalje pomagati.

    Ne možete trenutno odgovoriti na sva pitanja u »checklisti« priručnika za ventilaciju kuhinja?
    Ništa zato, mi smo tu da vam pomognemo. Točke pri kojima vam je potrebna pomoć biti će tema na prvom zajedničkom telefonskom pozivu te ćemo zajedno pronaći odgovore.

    Osim »checkliste«, u priručniku je opisan i tipičan tijek procesa sudjelovanja između tvrtke Menerga i investitora.

    VAŠ SLJEDEĆI KORAK

    Prijavite se na …

    Kontaktirajte nas…

    Pratite nas na…

    Recent Posts
    Stupite u kontakt s nama još danas!

    Kontakt

    Start typing and press Enter to search