Venergoteh d.o.o.? Venerga d.o.o.? Vjerojatno ste tražili Menerga d.o.o.

 In Klima komore, Klimatizacija, Održavanje, Servis, Usluge

Venergoteh d.o.o.? Venerga d.o.o.?  Najvjerojatnije ste tražili tvrtku Menerga d.o.o., koja se bavi  sa profesionalnim održavanjem i profesionalnim servisiranjem ventilacijskih sustava, klima komora, rashladnih sustava, rashladnih agregata, dizalica topline i ostalih različitih energetskih sustava.

Tvrtka Menerga d.o.o. je ovlašteni serviser Menerga uređaja i je na tržištu od 1990. i prisutna je u svim državama Adriatic regije – u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

Odjel za usluge servisa i održavanja može se kontaktirati putem telefona ili maila na:

Kontakt rukovoditelja servisa:
Damijan Satler
servis@menerga.hr
+386 2 450 31 35

venerga-odrzavanje-ventilacijskih-sustava-odrzavanje-rashladnih-sistema
venergoteh-venerga-slo
venergoteh-venerga-rs

Za klijente koji imaju sklopljeni ugovor za redovito održavanje i kontrolu klima komora, te opsežnije remonte na starim uređajima,  imamo na raspolaganju kontakt i za Dežurnu Servisnu Službu, koja radi 24/7 i 365 dana u godini.

SOS dežurni telefon +386 2 450 31 35.

Tvrtka Menerga d.o.o. je službeni, ovlašteni i ekskluzivni zastupnik, održavatelj i serviser istoimene njemačke tvrtke Menerga GmbH, smještene u blizini grada Essen u Mülheim an der Ruhr u Njemačkoj od 1980. godine.

Tvrtka Menerga GmbH ovlastila je tvrtku Menerga d.o.o., da bude jedini ovlašteni ekskluzivni serviser i održavatelj klima komora Menerga, ventilacijskih sustava Menerga i rashladnih sustava Menerga u Hrvatskoj.

Održavanje vodimo u cijeloj Hrvatskoj: Zagreb, Split, Rijeka, Istra, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Pula, Sesvete, Kaštel, Karlovac, Sisak, Dubrovnik, Varaždin, Šibenik …

Održavanje klima komora različitih drugih proizvođača

Osim klima komora Menerga, po potrebi održavamo i klima komore različitih drugih proizvođača. Ako bi htjeli provjeriti mogućnost održavanja klima komore drugih proizvođača, pošaljite nam točni tip klima komore ili napravite fotografiju tablice sa specifikacijama koju se nalazi na klima komori.

Fotografiju nam pošaljite na servis@menerga.hr i javit ćemo vam ako možemo servisirati vašu klima komoru.

venerga-odrzivanje-klima-komora-menerga

Redovito održavanje klima komora i originalni rezervni dijelovi Menerga

Menerga d.o.o. za svoje projekte ugrađuje i upotrebljava originalne rezervne dijelove koje dobivamo direkno od proizvođača Menerga GmbH.

Za održavanje komora, uz originalne rezervne dijelove, upotrebljavamo i dijelove vrhunskih proizvođača drugih tvrtki koji našim klijentima nude pouzdanost i dug životni vijek.

Uređaji Menerga su u pogonu 24 sata na dan i rade u prosjeku najmanje 25 godina. Pravilnim održavanjem i nadogradnjom određenih komponenti poput ventilatora, osjetnika i senzora, njihov vijek trajanja može se produžiti za dodatnih 25 godina.

Na primjer: nakon 25 godina rada, smisleno je zamijeniti stare remenske ventilatore ili Solvent ventilatore s novim, učinkovitijim EC ventilatorima koji troše do 40% manje energije.

venergoteh-d.o.o.-venerga-d.o.o.

!Pozor!

Tvrtke Venergoteh i Venerga ne nude originalne rezervne dijelove Menerga i nisu ovlašteni serviseri klima komora Menerga.

Iskustvo na trgu nam kaže, da klima komore koje su bile nadograđene sa neoriginalnim rezervnim dijelovima loše kvalitete, mogu uništiti ili pokvariti klima komoru, ventilacijski sustav ili rashladni sustav.

Klima komore koje su bile nadograđene sa neoriginalnim rezervnim dijelovima mogu smanjiti energetsko učinkovitost te sa time povećati potrošnju električne energije, te energije za grijanje i hlađenje.

Trošak toga može biti puno veći nakon nekoliko godina ili dovesti do zamjene klima komore. Savjetujemo da u klima komore uvijek ugrađujete originalne rezervne dijelove i na takav način produžite „lifecycle“ klima komore.

Usluge servisa Menerga

Nudimo sljedeće usluge:

  • Puštanje u rad klima komora Menerga i Systemair,
  • Nadzor rada ventilacijskih sustava,
  • Periodično održavanje klima komora, ventilacijskih sustava,
  • Hitna pomoć i hitan pregled,
  • Popravak,
  • Daljinsko održavanje i daljinska dijagnostika klima komora,
  • Daljinska dijagnostika putem centralnog nadzornog i upravljačkog sustava (CNUS-a) klima komora,
  • Obnova odnosno nadgradnja klima komora za produženje rada,
  • Energetska inspekcija klima komora,
  • Optimizacija sustava energetike u zgradama.

Tvrtke Venergoteh i Venerga nisu ovlašteni serviseri i održavatelj klima komora Menerga.

Menerga Servis Kontakt

Kontakt rukovoditelja servisa:  Damijan Satler

Telefon:  +386 2 450 31 35

Mail: servis@menerga.hr

Pratite nas na Linked-in. Pratite nas na Facebook.

VAŠ SLJEDEĆI KORAK

Prijavite se na …

Kontaktirajte nas…

Pratite nas na…

Recommended Posts
Stupite u kontakt s nama još danas!

Kontakt

Start typing and press Enter to search