Vodič: Hlađenje i ventilacija proizvodne hale – gdje i kako početi? (vodič + checklista)

 In Checklist, Klima komore, Klimatizacija, Ventilacija proizvodne hale

Menerga na području energetike slovi za vjerodostojnog partnera kada je potrebno provjereno rješenje klimatizacije – radi li se o: ventilacija proizvodne hale ili hlađenje proizvodne hale.

Više od 30 godina iskustva na području cjelovitih energetskih rješenja , omogućava nam, da naše stranke savjetujemo kompetentno, te da se po pitanju energetske učinkovitosti, ponovno obrate nama.

Upravo zbog toga smo pripremili jednu osnovnu »checklistu« za sve one koji se susreću s projektima, koji uključuju ventilaciju proizvodne hale, hlađenje proizvodne hale ili klimatizaciju industrijskog objekta.

Bilo da je to za one koji planiraju rekonstrukciju postojeće ventilacije, ili za one koji se s time susreću prvi put prilikom novogradnje. Također, za one, koji saniraju postojeću, energetski neučinkovitu klimatizaciju, ili za one, koji rješavaju postojeći, nefunkcionalni ventilacijski sustav.

Kontrolni popis (»checklista«), kojeg smo izradili, će vas sustavno voditi kroz proces dobivanja ključnih podataka, na osnovu kojih ćemo lakše razumjeti vaše trenutno stanje ili problem koji želite riješiti. Nakon toga, ćemo vas kompetentno savjetovati.

Istodobno, kontrolni popis omogućuje da se:

  • pripremi snimak postojećeg stanja proizvodne hale,
  • razumiju očekivanja investitora, te se u grubo definira opseg razmišljanja,
  • definira projektni »budget« i rok izvedbe.

VODIČ + KONTROLNA LISTA (“CHECKLISTA”) ZA DOBIVANJE KLJUČNIH PODATAKA ZA VENTILACIJU I HLAĐENJE PROIZVODNE HALE

    E-mail:*

    Ime:*

    Prezime:*

    Tvrtka:*

    Slijedite »checklistu«, dobijte relevantne podatke, te potrebne podloge. Zatim, pošaljite isto na info@menerga.si. Kompetentni stručnjak za energetiku će stupiti u kontakt s vama, te vam dalje pomagati.

    Trenutno ne možete odgovoriti na sva pitanja u »checklisti« vodiča za ventilacijo i hlađenje proizvodne hale? Ništa zato, ovdje smo da vam pomognemo. Točke pri kojima je potrebna pomoć, zajedničkim snagama ćemo riješiti prilikom prvog telefonskog razgovora.

    Uz »checklistu«, u vodiču je također opisan tipičan tijek procesa sudjelovanja, između tvrtke Menerga i investitora.

    »Svaki mudar pilot, bez obzira koliko sjajan bio njegov talent i iskustvo, nikad ne zaboravi upotrijebiti svoju »checklistu«.

      ~ Charlie Munger,
    poznati američki poduzetnik, odvjetnik, investitor i filantrop

    Pogledajte naše reference na području energetike proizvodnih hali. Tu se ubrajaju velike proizvodne hale tvrtki Danfoss, Akrapović i Domel, kao i klimatizacija proizvodnih hali srednje veličine (Comet Zreče), ventilacija proizvodne hale i hlađenje proizvodne hale – manjih veličina (Kovinarstvo Bučar). Na sljedećoj poveznici smo saželi primjer održavanja klimatskih uvjeta u prostoriji mjerenja tvrtke Domel.

    ventilacija_proizvodnih_hala_menerga

    Slika: Veća proizvodna hala

    proizvodna-hala-kovinarstvo-bucar-arnovski-gozd

    Proizvodna hala Kovinarstva Bučar

    ZANIMAJU LI VAS PRIMJERI DOBRE PRAKSE U VENTILACIJI PROIZVODNIH HALA I HLAĐENJU INDUSTRIJSKIH OBJEKATA?

    Recent Posts
    Stupite u kontakt s nama još danas!

    Kontakt

    Start typing and press Enter to search